Sonar Appartementen
Gevers Deynootweg 126
2586 BP Den Haag

Tel: +31(0)70-3505080
Mail: info@sonarappartementen.nl

Eigenaren

Informatie voor verhuurders

Bent u eigenaar van een huis of appartement in de vrije sector? Dan is Sonar Appartementen – met een staat van dienst van ruim 20 jaar – de partij om deze voor u te verhuren. Ons portfolio bestaat uit huizen en appartementen die geheel of gedeeltelijk zijn gemeubileerd en voor de korte (minimaal een maand) of de lange termijn beschikbaar zijn. Wij bieden tevens professioneel vastgoedbeheer en geven adviezen over zaken als rendement, investeren, renovaties, decoraties, meubels en meer. Wij werken al jaren succesvol samen met diverse specialisten in de onderhoud sector. Met een groot team aan specialist voor iedere klus, is uw vastgoed bij ons in goede handen.

De juiste partner

Sonar Appartementen is de juiste partner voor projectontwikkelaars of particuliere eigenaren/beleggers van huizen of appartementen in de vrije sector. Wij nemen beschikbare woonruimten in de ‘betere’ wijken graag op in ons portfolio. Wat we zoeken? Geheel of gedeeltelijk gemeubileerde woningen in Den Haag of Scheveningen die voor een korte of langere termijn te huur zijn. Uw accommodatie wordt opgenomen in onze database en zal zodoende regelmatig bekeken worden door bedrijven of individuele huurders die op zoek zijn naar een appartement, huis of studio. de selectie en controle van de huurder is uiteraard standaard. U kunt altijd kiezen tussen alleen verhuur (incl. opnemen van uw woning en het aandragen van de juiste huurder) of verhuur en beheer. Het laatste is onze specialiteit en staat onder beschreven.

Uitgebreide service (Beheer)

We staan bekend om onze uitstekende service, zowel richting huurder als richting verhuurder. Als verhuurder is het prettig om te weten dat Sonar Appartementen:

  • de contractvoorbereidingen op zich neemt
  • aanwezig is bij de check-in en check-out (allen bij beheer) van de huurder
  • de contactpersoon wordt voor de huurder(s). U wordt dus niet lastiggevallen over een lekkende kraan, verloren sleutel of kapotte lamp.
  • het schoonmaken van uw huis of appartement verzorgt
  • de administratieve afhandeling van de huurovereenkomst regelt en u tijdig informeert over veranderingen, de afloop van een contracts termijn of de beëindiging van een contract.
  • in geval van vroegtijdig vertrek de administratieve afhandeling op zich neemt en op zoek gaat naar een nieuwe huurder
  • Alle mogelijke technisch onderhoud verzorgd (in overleg met de eigenaar)

Voor een vaste maandelijkse bijdrage per contract nemen wij u al deze zorgen graag uit handen!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan kunnen we alle mogelijkheden rustig bespreken.