Sonar Appartementen
Gevers Deynootweg 126
2586 BP Den Haag

Tel: +31(0)70-3505080
Mail: info@sonarappartementen.nl

Huurders

Informatie voor huurders

Sonar Appartementen is gespecialiseerd in het vinden van huizen voor bedrijven, ambassades en expats. We bieden vele appartementen, studio’s en huizen in de ‘betere’ wijken die volledig of gedeeltelijk zijn gemeubileerd. Of u nu een woning in Den Haag zoekt voor een korte periode of om langer te verblijven, via ons huurt u een passende accommodatie. Wij bieden bovendien uitgebreide service op vele terreinen, zoals hulp bij het verhuizen, renovaties, vastgoedbeheer, bouwwerkzaamheden en meer.

Vind passende woonruimte

Bekijk om te beginnen ons huidige aanbod. Wilt u over één of enkele woonruimten meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een bezichtiging? Vul dan ons reactieformulier in of neem contact met ons op. Wilt u dat wij voor u op zoek gaan naar geschikte woonruimte? Ook dan kunt u ons reactieformulier invullen. U kunt aangeven wat uw wensen en eisen zijn, waarna wij onze zoektocht starten.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, wordt een huurcontract opgesteld met u of uw werkgever. Na ondertekening hiervan kan het huis of het appartement worden betrokken.

Volledig of gedeeltelijk gemeubileerd

Gedeeltelijk gemeubileerd kan variëren van vloerbedekking, gordijnen en inbouwapparatuur tot compleet leeg. Volledig gemeubileerd betekent dat u alleen uw kleding en persoonlijke eigendommen hoeft mee te nemen. Alle gebruikelijke items zijn in dat geval aanwezig, zoals een volledig ingerichte keuken, TV, DVD-speler, meubels, beddengoed en handdoeken.