Sonar Appartementen
Gevers Deynootweg 126
2586 BP Den Haag

Tel: +31(0)70-3505080
Mail: info@sonarappartementen.nl

Informatie

Informatie voor huurders (meer info)
Sonar Appartementen is gespecialiseerd in het vinden van huizen voor bedrijven, ambassades en expats. We bieden vele appartementen, studio’s en huizen aan in de ‘betere’ wijken die volledig of gedeeltelijk zijn gemeubileerd. Of u nu een woning in Den Haag zoekt voor een korte periode of om langer te verblijven, via ons huurt u een passende accommodatie. Wij bieden bovendien uitgebreide service op vele terreinen, zoals hulp bij het verhuizen, renovaties, vastgoedbeheer, bouwwerkzaamheden en meer.
Klik hier voor meer informatie voor huurders.

Informatie voor verhuurders (meer info)
Bent u eigenaar van een huis of appartement in de vrije sector? Dan is Sonar Appartementen – met een staat van dienst van ruim twintig jaar – de partij om dit voor u te verhuren. Ons portfolio bestaat uit huizen en appartementen die zijn gemeubileerd of gestoffeerd en voor de korte of de lange termijn beschikbaar zijn. Wij bieden tevens professioneel vastgoedbeheer en geven adviezen over zaken als renovaties, decoraties, inrichting en meer. Wij werken al jaren succesvol samen met diverse specialisten in de bouwsector.
Klik hier voor meer informatie voor verhuurders.

Informatie voor bedrijven (meer info)
Bent u verantwoordelijk voor het verzorgen van onderdak voor het personeel, dan is het zinvol om contact met ons op te nemen. We bespreken graag met u wat we voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen. Denk daarbij aan:

  • huur voor korte of lange termijn
  • full service appartementen
  • bedrijfsaccommodaties
  • ondersteuning bij verhuisservice
  • woonruimte om een korte periode te overbruggen

Klik hier voor meer informatie voor bedrijven.