Sonar Appartementen
Gevers Deynootweg 126
2586 BP Den Haag

Tel: +31(0)70-3505080
Mail: info@sonarappartementen.nl

Korte termijn

Appartement huren voor een korte termijn

Verblijft u voor een korte tijd in Den Haag en voelt u er niets voor om een aantal weken door te brengen in een dure hotelkamer? Komt u voor zaken naar de stad, heeft u tijdelijk woonruimte nodig vanwege de renovatie van uw eigen huis of wilt u simpelweg in Den Haag verblijven om te genieten van onze mooie stad? Wilt u eerst een tijdelijke woonruimte huren om van daaruit rustig op zoek te gaan naar een accommodatie voor de langere termijn? Bij Sonar Appartementen is het allemaal mogelijk.

Tijdelijke woonruimte Den Haag

Veel internationale bedrijven, ambassades en verhuisbedrijven maken van onze service gebruik om hun personeel of klanten onder te brengen in een tijdelijke woonruimte. Indien gewenst assisteren we vervolgens bij het vinden van een permanente locatie. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de beschikbare appartementen, gemeubileerde studio’s en huizen in Den Haag en Scheveningen of lees meer over onze zoekservice.

Uitstekend alternatief voor hotel

Het huren van een appartement in Den Haag voor een korte termijn is een uitstekend alternatief voor een verblijf in een hotel. Veel mensen waarderen een ‘eigen’ plek waar men doorgaans meer ruimte heeft en waarvan het kostenplaatje vaak aantrekkelijker is. Al onze huizen, studio’s en appartementen zijn zodanig ingericht en gedecoreerd dat mensen zich er al snel thuis voelen.

Diverse mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen, biedt Sonar Appartementen tal van opties voor een tijdelijk onderkomen:

  • bedrijfsaccommodaties
  • gemeubileerde appartementen
  • gemeubileerde huizen
  • studio’s
  • service appartementen

Alle woonruimten die u voor de korte termijn kunt huren zijn volledig gemeubileerd en de huurprijs is inclusief onkosten (voor verwarming, water, elektriciteit, e.d.). Ook breedband internet (Wifi) en TV zijn standaard aanwezig. Het meenemen van persoonlijke eigendommen is dus voldoende, verder hoeft u (of uw medewerker) nergens aan te denken!

Huur slechts enkele weken

Veel woonruimten kunnen al voor een maand worden gehuurd en in overleg soms zelfs voor een kortere periode. Houd er rekening mee dat de prijzen op onze website gebaseerd zijn op een verblijf van zes maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie, een op maat gemaakte offerte voor het appartement van uw keuze en/of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.