Sonar Appartementen
Gevers Deynootweg 126
2586 BP Den Haag

Tel: +31(0)70-3505080
Mail: info@sonarappartementen.nl

Verhuur in Den Haag en Scheveningen

Appartement huren in Den Haag?

Sonar Appartementen voor huizen en appartementen

Gemeubileerde woning huren in Den Haag of op zoek naar een appartement in Scheveningen? Dan moet u bij Sonar Appartementen zijn. Al meer dan zeventien jaar bieden wij een ruim aanbod appartementen en huizen in de Haagse regio. Wij spelen zo goed mogelijk in op uw wensen en u kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en uitgebreide service. Vind het perfecte huis of appartement met onze zoekservice of bekijk alle appartementen.

Woonruimten Den Haag voor korte en lange termijn

Sonar Appartementen is een van de meest gespecialiseerde verhuurmakelaars in de Haagse regio. Wij richten ons op het verhuren van gemeubileerde woonruimten aan expats, ambassadepersoneel en tijdelijke medewerkers van (internationale en lokale) bedrijven en instellingen. Velen van hen hebben de afgelopen jaren een tijdelijke accommodatie in Den Haag gevonden. Ook voor u of uw personeel zijn diverse studio’s, appartementen en huizen beschikbaar, voor een langere periode of voor de korte termijn.Uitgebreide service

Zoekt u huisvesting voor een expat, een gestoffeerde woning in Scheveningen of heeft u een tijdelijke accommodatie nodig in hartje Den Haag? Wij helpen u graag! Onze ervaren medewerkers nemen u al het werk uit handen en zorgen dat er snel een passende woning beschikbaar is. Wij zorgen er bovendien voor dat onze huurders zich snel thuis voelen in onze mooie stad. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en wij voorzien huurders niet alleen van een woonruimte op maat en full service appartementen, ook schoonmaakservice en praktische lokale informatie maken standaard onderdeel uit van onze service. Lees hier hoe andere internationale bedrijven en expats ons unieke serviceniveau ervaren.

Altijd woonruimte te huur

Bij Sonar Appartementen vindt u gegarandeerd passende accommodaties, of het nu gaat om woonruimte voor één persoon of om het onderbrengen van een volledig projectteam. We werken met een vast netwerk van vastgoedagenten en huiseigenaren en hebben een groot aantal appartementen in beheer.

Missie

Wij zoeken waar niemand nog heeft gezocht, we geven service die niemand nog heeft gegeven.